Stèph en Arja Ibink

Juweliersechtpaar Stèph en Arja Ibink biedt u meer dan 40 jaar ervaring in het vak, veel persoonlijke aandacht en een uitstekende reputatie. In hun winkel streven zij naar vernieuwing en diversiteit.

Als telg uit een bekend juweliersgeslacht kreeg Stèph de liefde voor juwelen in het bloed mee. Vooral zijn kennis van diamanten wordt door klanten en vakgenoten alom erkend en gewaardeerd. Stèph Ibink is de enige juwelier in Haarlem en omstreken die toetrad als lid van de ‘Vereniging Beurs voor den Diamanthandel’, de oudste diamantbeurs ter wereld.

De juwelierswinkel , die het pand deelt met het museum voor verzetsstrijdster Corrie ten Boom, is precies groot genoeg om ruimte te bieden aan louter sieraden waar zij volledig achter staan.
Zo is er de Ten Boom Private Collection met elegante en tijdloze sieraden, exclusief gemaakt voor Ten Boom. Daarnaast ontwerpt Stèph Ibink zelf bijzondere juwelen voor de Ten Boom Design Collection en er zijn de Ten Boom Uniques: onvergelijkbaar mooi afgewerkte diamantsieraden met een platina panternail-zetting, gemaakt door topgoudsmeden.

Vanzelfsprekend zijn ook veel andere mooie merken vertegenwoordigd, zoals de sieraden van het grensverleggende Italiaanse huis Salvatore Arzani, maar ook parels van het gerenommeerde Duitse huis Schoeffel.

Ervaring

In 2016 vierde Stèph Ibink zijn 40-jarig jubileum in het vak. Vooral zijn kennis van diamanten wordt alom erkend en gewaardeerd.

Exclusiviteit

In de afgelopen jaren hebben Stèph en Arja Ibink gestaag gebouwd aan een weergaloze collectie sieraden van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Passie

Stèph Ibink kreeg de liefde voor juwelen in het bloed mee. Juweliers die zó gepassioneerd invulling geven aan hun vak kom je zelden tegen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen